20 oktober 2021

Spoor 6

Spoor 6 speelt 4 zondagen theatervoorstellingen in de Wildeman in Herent!

Wil je graag deelnemen aan een cursus of workshop? Kijk dan snel naar het aanbod op de website! 

https://www.spoor6.be/cursussen/cursusaanbod-herent/


Zondag 21/11/2021 om 10.30u: Buik van Bill

De buik van Bill wordt ronder en ronder. Bill past niet meer in zijn mooie pak voor het feest. Hoe komt dat toch?  Er groeit vast een kindje in zijn buik. Luiers verversen, slaapliedjes zingen, verhaal­tjes vertellen, … : het jonge publiek gaat mee aan de slag om van Bill de perfecte papa te maken. Gelukkig is er ook Tille, de charmante dame van de buurtwinkel die stiekem een boontje heeft voor Bill. Zij vindt het toch allemaal een beetje vreemd. Een hartver­war­mende voorstel­ling vol bloeme­tjes en  bijtjes, koetjes en kalfjes en liedjes voor alle dagen van de week. Voor kinderen van 3 tot 10 jaar.


Zondag 5/12/2021 om 10.30u: Koning Achterstevoren

Deze achter­stel­ling zet de wereld op zijn kop. Koning Achter­ste­voren kruipt ’s morgens klaarwakker in zijn bed en groet zijn bovendanen met een nietge­meend ‘tot gisteren’. Samen met de koning, zijn werkman Walter en een kabouter wordt het een achter­stel­ling boorde­leeg muziek en verras­singen in het konink­lijk park. De jonge bovendanen kunnen slapjes deelnemen door hun beste beentje, stemmetje en snoetje achter te zetten in het gezelschap van een grote kinder­vriend uit Spanje. Samen met Koning Achter­ste­voren en de Sint maken ze er een onverge­te­lijk verjaar­dags­feest van. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar.


Zondag 20/02/2022 om 10.30u: Dat moet Reynaert zijn!

Koning Nobel roept de dieren van zijn rijk bij elkaar op een hofdag. Vele dieren klagen over de misdaden van Reynaert, de vos. Maar die daagt niet op. Koning Nobel duidt Bruin, de beer aan om Reynaert naar de rechtbank te brengen. Dat loopt niet goed af …  Vervol­gens gaat Tybert, de kater op pad, maar ook hij wordt bij de neus genomen. Grimbert, de das geeft zich als derde op om zijn geliefde oom naar het hof te brengen …Theater Spoor 6 bewerkte dit middel­eeuws dieren­ver­haal tot een boeiende hedendaagse voorstel­ling met respect voor de oorspron­ke­lijke tekst, gekruid met veel muziek en voorzien van heel wat interactie met het publiek. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.


Zondag 27/03/2022 om 10.30u: nnNIAUWww

Een piloot landt voor je neus. Hij vertelt de passagiers leuke vliegtuig­ver­halen en zingt en danst met hen op luchtige liedjes. Maar waar is plas? Een luchtige voorstel­ling voor iedereen die meevliegt. Je zal in de wolken zijn! Voor kinderen van 3 tot 9 jaar.


6 euro bij reservatie/ 7 euro kassa

Reserveren kun je via 0475/ 65 21 18 of theater@spoor6.be

info: www.spoor6.be

Spoor 6 Meer items

Contact

Mijn kind inschrijven

Mijn kind inschrijven
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x