14 oktober 2021

Kinderyoga

Wil jij jouw kinderen tussen 5 en 11 jaar op een leuke manier hun volgelopen emmertjes leeg laten kieperen én de batterijen opnieuw opladen?

Benieuwd welke technieken op kindermaat hun 'monkey mind' tot rust kan brengen? Je kent die monkey mind ongetwijfeld wel.... gedachten die maar blijven komen en die van de hak op de tak springen. Pppppffffff. Zo vermoeiend...

Laat ze eens kennis maken met de wondere wereld van yoga tijdens onze wekelijkse yogales, dompel ze onder in een (ont)spannend crea-yogakampje of laat ze eens een dagje proeven van een yoga- crea- back to nature dag. 

Er wordt steeds in kleine groep gewerkt zodat ik voldoende aandacht kan besteden aan elk kind en voldoende rust kan brengen in de groep. De activiteiten zijn dus ook geschikt voor sensitieve kinderen.

En ook de allerkleinsten kunnen samen met mama/papa, oma/opa, meter/peter of tante/nonkel op een speelse manier hun onderlinge band versterken en de voordelen van yoga meepikken tijdens een kleuter-ouderyogales.

Alle lessen/activiteiten gaan door op verschillende locaties in Kampenhout.

Wanneer?

- kinderyoga (5-11 j): elke woensdag van 18.15 u tot 19.15 u

- crea-yogakampjes (5-11 j) tijdens de schoolvakanties: 3 daags kampje op 3, 4 en 5 november. Tijdens de kerstvakantie is er opnieuw een 3 daags kamp op 5, 6 en 7 januari.

- kleuter-ouderyoga (3-6 j) : op zondag 24 oktober, 28 november en 12 december van 9.30 u tot 10.30u

Nog meer info? Stuur gerust een mail op info@confianza.one, contacteer ons op het nummer 0486/84 68 07, of neem een kijkje op de website.

http://confianza.one/kinderyoga/

Kinderyoga Meer items

Contact

Mijn kind inschrijven

Mijn kind inschrijven
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x