6 december 2022

Kerstkampjes Ankerpunt VZW

Unieke workshops en dagkampjes ook in de kerstvakantie

Tijdens de komende kerstvakantie organiseren we opnieuw leuke halve dagkampjes voor kinderen en jongeren van 4 tot 14 jaar. Op het programma: plezier maken, samenwerken in de natuur, leren over jezelf, je talenten en stevig in je schoenen staan. Een boost voor het zelfvertrouwen dus!

⦁    'Talent in de tent'  (4-7 jaar) gaat door van 26.12.2023 tot en met 30.12.2023 van 9u30 tot 12u30. Tijdens dit leuke kampje ontdekken de kinderen spelenderwijs hun talenten en hoe ze die kunnen inzetten om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Inschrijven voor dit kampje kan hier.

⦁    'Hey, ik ben oké' (6 - 11 jaar)  gaat door van 02.01.2023 tot en met 06.01.2023 van 9u30 tot 12u30. Tijdens dit vrolijke kampje gaan kinderen van de lagere school mee op avontuur om hun talenten te ontdekken, hun zelfvertrouwen op te bouwen, hun emoties te leren uiten, vriendjes te maken en natuurlijk om een heleboel plezier te maken! Inschrijven kan via deze link.

⦁    'Springplank, weerbaar in het middelbaar' (11-14 jaar) gaat door van 02.01.2023 tot en met 06.01.2023 van 14u tot 17u. Tijdens dit avontuurlijke kampje gaan we samen met jongeren van 11-14 jaar op een leuke manier een boost geven aan hun sociale vaardigheden en hun zelfvertrouwen. Zo leren ze veerkrachtig in het leven te staan. Ze ontdekken ook hoe ze verstandig en leuk kunnen omgaan met sociale media en krijgen tips rond leren leren. Er is ook plaats en ruimte voor de eigen vragen. Inschrijven kan hier.

Ben je ouder dan 14 jaar hebben we het volgende in petto

⦁    'Palaver' (14-18 jaar) gaat elke maandag na de kerstvakantie door van 18u tot 19u30. Dit is een interactief praat- en doecafé voor jongeren van de tweede en derde graad van het secundair onderwijs. Iedere week is er een centrale activiteit zoals een kookworshop, een eigen tote-bag maken, een avontuurlijke tocht door de natuur,... Jongeren kunnen ook eigen vragen stellen en praten over verschillende thema's. Het doel is om je zelfvertrouwen een boost te geven, van elkaar te leren en inzichten te geven. Inschrijven kan via deze link.

Kinderen leren van elkaar onder begeleiding van een professioneel team van psychologen, orthopedagogen , ... die advies en inzichten kunnen geven. Op basis van onze observaties is verdere ondersteuning of diagnostiek mogelijk.

Meer info over onze kampjes en workshops en ons aanbod vind je op www.ankerpunt.be. Alvast bedankt om deze info te bezorgen aan wie interesse kan hebben in een van onze activiteiten.


Kerstkampjes Ankerpunt VZW Meer items

Contact

Mijn kind inschrijven

Mijn kind inschrijven
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x