31 augustus 2022

Judo

Download hier de flyer.

Wil je je kleuter laten deelnemen aan een aantal initiatielessen? Klik dan hier.


Judo wordt aanzien als één van de meest complete sporten als het gaat om de ontwikkeling van kinderen.

Een brede motorische ontwikkeling, conditieverbetering, weerbaarheid, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden zijn pijlers in onze sport. Daarbij komt nog dat judo, omwille van zijn normen en waarden, meer dan alleen een sport is, het is een 'way of life'.

Al vanaf de leeftijd van 4 en 5 jaar kunnen kleuters bij ons terecht om de beginselen van de judosport aan te leren. Onze formule 'kleuterjudo' laat kleuters en 1 ouder (of een ander familielid) samen proeven van judo. Er wordt ingespeeld op hun motorische groei, behendigheid, zelfvertrouwen... M.a.w. pedagogisch verantwoord stoeien, plezier maken en judo leren op de mat. Wij werken hier met 2 reeksen van telkens 10 lessen per kalenderjaar, eentje in het voorjaar en eentje in het najaar. De volgende sessie kleuterjudo gaat op zondag 18 september van start.

Vanaf de leeftijd van 6 jaar (1e leerjaar) zijn jullie leerlingen bij ons welkom om judoles te volgen. Onder leiding van door Sport Vlaanderen gediplomeerde trainers leren zij spelenderwijs judo. Naargelang de leeftijd en ervaring bieden wij verschillende jeugdgroepen aan. Meer info vind je in de bijgevoegde flyer.

Ook (jong-)volwassenen, met of zonder judo ervaring, kunnen vanzelfsprekend bij ons terecht. Wij bieden judotraining aan voor iedereen!


Judo Meer items

Contact

Mijn kind inschrijven

Mijn kind inschrijven
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x