18 oktober 2022

Ankerpunt VZW

Ankerpunt vzw organiseert  leuke en leerrijke dagkampjes en workshops waar we handvatten bieden om veerkrachtig en vol zelfvertrouwen in het leven te staan. Zowel op zaterdagen (workshopreeks) als tijdens de herfstvakantie pakken we uit met een hele reeks toffe dagkampjes rond welbevinden en veerkracht:

Wat?

        * In ‘Talent in de tent ontdekken kinderen van 4-7 jaar spelenderwijs hun talenten en hoe ze die kunnen inzetten om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

        * Tijdens ‘Hey, ik ben oké gaan kinderen van de lagere school mee op avontuur om hun talenten te ontdekken, om hun zelfvertrouwen op te bouwen, om hun emoties te leren uiten, vriendjes te maken en natuurlijk om een heleboel plezier te maken!

        * Voor de jongeren van de eerste graad van het middelbaar organiseren we ‘Springplank’, waar weerbaarheid in het middelbaar centraal staat. We leven ons uit en leren het hoofd ‘cool’ houden aan de hand van activiteiten rond sociale vaardigheden, teambuildingsspelen, leren omgaan met sociale media, ...  we beleven ook een avontuurlijke tocht in de natuur, wisselen verhalen en ervaringen uit aan het kampvuur en zoveel meer.

        *  Voor jongeren van de tweede en derde graad van het middelbaar is er de Palaver, creatief en in beweging zorgen we voor een toffe sfeer waar heel wat thema's waar jongeren vragen bij hebben aangesneden kunnen worden.

Voor wie? 

Alle kinderen en jongeren hebben baat bij deze stevige boost aan zelfvertrouwen en welbevinden

Wie zijn wij?

Ankerpunt vzw is een organisatie in Heverlee die zich sinds 2008 inzet voor het welbevinden van kinderen en jongeren. Naast onze kampjes, kunnen kinderen en jongeren bij ons terecht voor therapie, diagnostiek, studiebegeleiding en allerlei workshops. Tijdens de kampjes gaan de kinderen en jongeren samen met een professioneel team op een plezierige aan de slag rond welbevinden, veerkracht, sociale vaardigheden en een gezonde geest in een gezond lichaam. We leren de kinderen kennen, oefenen nieuwe vaardigheden in en formuleren tips voor het kind, de ouders, de school, ...

Info 

Wil je meer weten over ons aanbod? Neem dan een kijkje op onze website of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Wil je graag een gesprek? Geef ons gerust een seintje!


Ankerpunt VZW Meer items

Contact

Mijn kind inschrijven

Mijn kind inschrijven
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x