18 maart 2020

Update richtlijnen

CORONA UPDATE – inschrijving noodopvang/nieuwe website

Beste ouders,

Zoals jullie uit de media hebben vernomen zijn de maatregelen i.v.m. de bestrijding van het coronavirus verstrengd. Wat het onderwijs betreft, heeft de Veiligheidsraad beslist dat de lessen geschorst blijven en dat de scholen in opvang moeten voorzien tot en met vrijdag 3 april 2020.

Concreet blijven onze scholen dus open voor de noodopvang van kinderen van ouders die werken in de zogenaamde cruciale sectoren.De onderwijsminister is, net als de onderwijspartners en wijzelf, bezorgd om de bescherming van onze juffen en meesters en ondersteunend personeel. Daarom roepen we alle ouders op om hun kinderen maximaal thuis op te vangen. 

De ouders (uit de cruciale sectoren) die geen beroep kunnen doen op een geschikt alternatief, kunnen hun kinderen inschrijven via de link of via onze website.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeI2YoHlBhIFLSqB5ziGtb1PP6Ql8y_0Wsfoybxa3lQoa23Fg/viewform

Het onderwijs aan huis is dankzij de fantastische inzet en creativiteit van onze leerkrachten met succes opgestart. Meer zelfs! We lanceren, sneller dan gepland, ook onze nieuwe website! Check dus zeker www.kraal.be

De leerkrachten maken er een erezaak van om via deze weg extra aanbod te voorzien. Het aanbod zal ook de komende dagen en weken vernieuwd worden. Dus hou het zeker in de gaten.

Mocht je nog concrete vragen hebben over aanpak van huiswerk, dagplanning,… aarzel dan niet om de klasjuf of -meester te mailen. 

Tot slot willen we jullie heel erg bedanken voor alle steun en bereidwilligheid de voorbije dagen. Die hebben we de komende tijd allemaal nodig.

Verzorg jullie goed.

Update richtlijnen Terug naar overzicht

Vragen? Contacteer ons!

Contact
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x