15 maart 2020

Update richtlijnen

Beste ouders,

Allereerst willen we jullie allemaal bedanken voor jullie grote inzet om de kinderen de komende tijd thuis op te vangen. We beseffen dat dit vaak niet evident is en in sommige gevallen onmogelijk. Dankzij ieders engagement stijgt de kans dat we de Corona-epidemie onder controle krijgen.

Noodopvang
Kan je je kind niet zelf opvangen, bijvoorbeeld omdat je in de zorg werkt, en vind je geen andere opvangmogelijkheid, dan voorziet de school noodopvang. Laat je kind zeker niet opvangen door de grootouders.

Waar?
Volgens de laatste richtlijnen moeten we de noodopvang voor alle kinderen in de eigen school organiseren. Er zal dus ook opvang zijn op de Schaffelkant en de Doren.

Wanneer?
De school voorziet opvang van 8.30 tot 15.30 uur.
De HibHop voorziet voor- en naschoolse opvang zoals gebruikelijk.

Inschrijven
Je kan nog inschrijven via deze link:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeI2YoHlBhIFLSqB5…/viewform
Verwittig altijd wanneer je kind is ingeschreven en toch niet zou komen.

Wat meebrengen?
Zoals op een normale schooldag brengt je kind een lunchpakket, drinkbus en versnaperingen mee. Let op: in Winksele worden geen warme maaltijden aangeboden.
Voorts mag ook eigen (buiten)spelmateriaal worden meegenomen.
Ook op school worden er werkmomenten ingelast, waar de kinderen van de lagere school hun zelfstandig werk kunnen maken. Breng de nodige werkbundels, schrijfgerief enz. mee volgens de aanwijzingen van de leerkracht.

Aanbod voor kinderen thuis
Het is belangrijk dat de kinderen thuis een duidelijke dagstructuur krijgen en dat het leren niet stilvalt. We streven er als school naar om je kind thuis een zinvol zelfstandig leeraanbod te bieden. Voorts mag je van ons tips verwachten om als ouder structuur in de dag te brengen en zinvolle activiteiten in te lassen. Maandag en dinsdag zitten we met de leerkrachten samen om dit praktisch, organisatorisch en inhoudelijk uit te werken. Dinsdagavond verneem je hier meer over.

We houden je regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.


Update richtlijnen Naar overzicht

Vragen? Contacteer ons!

Contact
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x