21 October 2020

Zeeklassen @ home #1

Afgelopen weekend kregen onze kinderen van het zesde leerjaar een zeer droevige boodschap te verwerken: geen zeeklassen deze week. Dat kwam voor iedereen hard binnen. 

MAAR! 

Géén tijd om te treuren, want ... 

De handen werden in elkaar geslagen en in een mum van tijd werd er een alternatief programma in elkaar gebokst. Gisteren konden de kinderen zich uitleven in allerlei keuzeactiviteiten: zandkastelendorp, voetbaltoernooi, dansen, spelletjes spelen, gamen, ... voor ieder wat wils. In de namiddag verkenden ze Herent in de vorm van een dorpsspel. Fun gegarandeerd alleszins! De dag werd warm afgesloten met een lekker kommetje soep. Vandaag ging een nieuwe dag van start met een heerlijk uitgebreid ontbijt. De ideale 'kick off' van onze VETTIGE voormiddag! Laten we nu alvast besluiten dat het alternatief programma gesmaakt wordt. Letterlijk en figuurlijk. 

Via deze weg willen we ook IEDEREEN bedanken die mee nadacht en mee de handen uit de mouwen stak om onze kinderen van het zesde leerjaar tóch de fijne week te geven die ze dubbel en dik verdienden. When corona strikes, we strike back! En hoe!

Klik op de foto om over te gaan naar het fotoalbum.

                          


Zeeklassen @ home #1 Meer items

Contact

Mijn kind inschrijven

Mijn kind inschrijven
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x