7 December 2021

Sinterklaasfeest 6.12.21

Ons sinterklaasfeest in 2021. Een editie die we niet snel zullen vergeten. En niet omdat er stoute kindjes waren. Integendeel! 

Het afgelopen weekend werd er door het overlegcomité beslist dat kinderen vanaf 6 jaar verplicht een mondmasker moeten dragen in de klas. Nieuws waarvan een meerderheid achterover viel en waarbij de meesten bang hun hartje vasthielden. Maar wat deden onze bengels dat flink! Sinterklaas was extra fier. En terecht! Ook bedankt aan de ouders, om jullie zo strikt aan deze maatregel te houden. We beseffen dat dat niet eenvoudig is! Hopelijk werd ook jullie schoentje rijkelijk gevuld ;-)

Héél veel kindjes zaten ook nog in quarantaine en dreigden daardoor het sintfeest te missen. Maar Sinterklaas schakelde zijn roetpieten in om ook aan deze kindjes een bezoekje te brengen. We kregen foto's toegestuurd met heerlijke lachjes en blinkende pretoogjes waar we helemaal blij van werden! Om 13.00u maakte Sinterklaas ook nog even tijd om met deze kinderen te 'meeten'. Helemaal mee met zijn tijd, onze lieve Sint! ;-)

Kijk en geniet mee van de beelden!

Klik hier om door te gaan naar het fotoalbumSinterklaasfeest 6.12.21 Meer items

Contact

Mijn kind inschrijven

Mijn kind inschrijven
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x