28 februari 2022

Start aanmeldperiode

Wil je je kindje inschrijven in een Herentse school voor volgend schooljaar (2022 - 2023)? Je bent meer dan welkom in De Kraal!


Wij werken met een digitaal aanmeldsysteem

> Wanneer moet ik aanmelden?

Morgen, 1 maart 2022 vanaf 9u, kan je je kindje aanmelden.
Je hebt daarvoor de tijd tot en met dinsdag 29 maart om 17u.
De volgorde waarin je aanmeldt heeft geen belang. Iemand die op 1 maart al aanmeldt, heeft dus evenveel kans op een plekje als iemand die op 29 maart pas aanmeldt.
Wil je dus nog eerst naar onze kijkdag komen op donderdag 17 maart en daarna pas aanmelden? Dat kan zeker!

 > Hoe werkt het? 

1) Surf naar meldjeaan.leuven.be
2) Maak een account aan als je deze nog niet hebt
3) Login en volg de stappen

!! TIPS VOOR HET AANMELDEN !!

  1. Meld steeds aan voor alle scholen waar je je kind zou willen inschrijven. We raden je aan minstens 3 of meer scholen op te geven. Hoe meer scholen je kiest, hoe groter de kans op een school van je keuze.

  2. Controleer alvorens aan te melden de beschikbaarheid in de scholen van jouw voorkeur. Zeker wanneer je meerdere kinderen wil aanmelden voor eenzelfde school. Een overzicht van het aantal vrije plaatsen in onze scholen kan je terugvinden op de website https://www.naarschoolinvlaanderen.be/

  3. Ook al zijn er nog maar weinig of zelfs geen beschikbare plaatsen in jouw favoriete school, zet die school altijd op nummer 1. Je kind komt zo automatisch altijd op de wachtlijst van deze school terecht.

> En daarna?

Op dinsdag 26 april ontvang je van 'meldjeaan' een e-mail met een toewijzing van je kindje aan een school van één van je opgegeven keuzes.
Je moet zelf verder niets ondernemen. De school waar je kindje is ingeschreven, zal zelf contact met jou opnemen om de inschrijving te voltooien

Start aanmeldperiode Meer items

Contact

Mijn kind inschrijven

Mijn kind inschrijven
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x