Je kind inschrijven voor VOLGEND schooljaar (21-22)

Uw peuter (geboren in 2019 of vroeger) wordt binnenkort 2,5 jaar oud en mag voor het eerst naar school of u hebt een ouder kind dat u volgend schooljaar van school wil laten veranderen. 

Hoe schrijf ik mijn kind in in een Herentse school?

Alle scholen van Herent werken met een digitaal aanmeldsysteem. Aanmelden doe je via de website https://meldjeaan.leuven.be/, waar je eerst een account dient aan te maken. Lees zeker onderstaande informatie in verband met het aanmelden van je kind.

  • Aanmeldperiodes: wie kan wanneer aanmelden?

  • Een plaatsje vrij?

Een overzicht van de vrije plaatsen in de Herentse scholen vind je hier.

  • OPGELET: Aanmelden ≠ inschrijven!

Als je je kind succesvol hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail. Dit betekent niet dat je kind in de school is ingeschreven. De definitieve inschrijving gebeurt pas wanneer je aanmelding definitief wordt toegewezen. Hiervoor ontvang je (na afloop van de aanmeldperiode) een e-mail. De school zal nadien contact met je opnemen om de inschrijving te realiseren.

KIJKDAGEN 24/2 en 18/3

Helaas kunnen onze kijkdagen die gepland stonden op 24 februari en 18 maart NIET LIVE doorgaan. We voorzien een digitaal alternatief, zodat iedereen toch de mogelijkheid krijgt om kennis te maken met onze scholen en indien nodig vragen te stellen. Ga naar deze pagina om je in te schrijven voor de digitale kijkdagen.

  • Nog info of hulp nodig?
    • Volg het stappenplan op onze website om je kind aan te melden en nadien, wanneer er plaats blijkt te zijn in de school van je keuze, definitief in te schrijven.
    • Download hier de brochure 'Digitaal aanmelden voor Herentse scholen'. Hierin vind je alle nodige informatie en tips over het digitaal aanmelden.
    • Bekijk onderstaand animatiefilmpje dat duidelijk uitlegt hoe je moet aanmelden: 


Contact

Mijn kind inschrijven

Mijn kind inschrijven
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x