Inschrijven in onze school

CORONA UPDATE

  • Alle fysieke inschrijvingen worden opgeschort tot en met 31 augustus 2020.
  • Vanaf 28 mei 2019 kan je op de website meldjeaan.leuven.be een overzicht van alle resterende vrije plaatsen raadplegen.
  • Vrije inschrijvingen starten vanaf 29 mei om 9u. Ook deze inschrijvingen gebeuren vanop afstand. Wil je je kind in één van onze vestigingen inschrijven? Klik hier.
  • Er wordt geen nieuwe kijkdag georganiseerd voor de Herentse scholen. Wil je graag meer info? Onze directeurs zijn bereikbaar voor een woordje uitleg! 
  • Indien je je kind digitaal aanmeldde via 'meldjeaan' in periode 2 (2 maart tot en met 14 april), kreeg je reeds het bericht met de toewijzing aan onze school. In de week van 4-8 mei namen wij via een eerste mail contact op met jullie met de vraag om ons de nodige documenten te mailen voor het voltooien van de inschrijving. Na het ontvangen van deze documenten kregen jullie van ons een tweede mail met de inschrijvingsfiche. Deze fiche dienen jullie te ondertekenen en ons (digitaal) terug te bezorgen. De inschrijving is pas gerealiseerd wanneer je je als ouder, door het ondertekenen van de inschrijvingsfiche, akkoord verklaard met het pedagogisch project en het schoolreglement van onze scholen.
  • Alle toewijzingen blijven geldig tot en met 1 juni 2020. Dit geldt ook voor de toewijzingen van broers en zussen die nog niet ingeschreven zijn.

Digitaal aanmelden voor onze scholen via meldjeaan.leuven.be

Vanaf volgend schooljaar (2020-2021) zullen alle scholen van Herent werken met een digitaal aanmeldsysteem. Dit zal van start gaan in het tweede trimester. Voor het schooljaar 2020-2021 kan men zich bijgevolg niet inschrijven in het eerste trimester. In onderstaand document lees je een aantal belangrijke tips in verband met het digitaal aanmelden van je kind.

Een plaatsje vrij?

Je kan ook de beschikbare capaciteit raadplegen via meldjeaan.leuven.be


U DIENT ENKEL UW KIND AAN TE MELDEN INDIEN HET VOOR HET EERST NAAR SCHOOL GAAT OF VAN SCHOOL WIL VERANDEREN IN HET SCHOOLJAAR 2020-2021. 


Nog info of hulp nodig?
 

Download hier de brochure 'Digitaal aanmelden voor Herentse scholen'. Hierin vind je alle nodige informatie en tips over het digitaal aanmelden. Opgelet! De info in deze brochure is van voor de corona-maatregelen.

Volg het stappenplan om je kind aan te melden en nadien, wanneer er plaats blijkt te zijn in de school van je keuze, definitief in te schrijven.

Contact

Vrije inschrijvingen schooljaar 2020-2021

Mijn kind inschrijven
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x