Speelgoedwinkel

1 juni werd de nieuwe speelgoedwinkel in De Kraal Winksele ingehuldigd. Groot succes bij de kinderen! De kinderen van het zesde leerjaar beheren het speelgoed. Zo wordt er meer dan gemiddeld zorg gedragen voor dat speelgoed. Dit project kwam mee tot stand dankzij de financiële inbreng van de ouderraad. Dank ook aan de werkgroep van leerkrachten die dit uitdacht, bestelde en ondersteunt.

Meer foto's

De tuin juf Joke

Meer foto's

Sneeuwpret juf Joke

Meer foto's

Italiaans restaurant take away edition 2021

Wegens corona geen zaal vol ouders, kinderen en familie. Geen aanschuiven voor de zelfgemaakte soep, antipasta, pasta en desserten buffet maar wel aanschuiven met de wagen of de fiets om de bestelling op te halen...

Meer foto's

Winter bij juf Joke

De kleuters van juf Joke leerden over de winter met al zijn eigenschappen. Zo maakten ze een zaklampentocht in het donker, speelden met ijs en sneeuw, leerden over winterkledij en maakten voedselbollen voor de vogels. Ten slotte verdiepten ze zich in het winters sprookje "Mag ik er ook bij?" waarbij ze huisjes voor de dieren maakten, zodat zij lekker warm hun winterslaap konden houden.

Meer foto's

QR code bij juf Linda en Yasmin

Meer foto's

LgC naar Warotveld

Meer foto's

L1 naar de boomgaard

Het eerste leerjaar bracht een bezoek aan de boomgaard van Mia en Chris Pypen in de Sint Benedictusstraat 1 in Herent. https://www.fruitchrisenmia.be/ Chris en Mia leveren elke donderdag ons schoolfruit. Mia nam ons mee in hun boomgaard en vertelde ons alles over die heerlijke appels en peren. Plukken, vervoeren, sorteren, bewaren van de appels en peren…we mochten het allemaal ontdekken! Met op het einde een leuk ritje in de tractortrein. Dankjewel Mia!

Meer foto's

ICT bij de kleuters van juf Linda, Yasmin en Lisa

Werken met tablet en het boek van Alfabet. Wanneer je de camera gebruikt komen alle woordjes te voorschijn die op die blz staan. Elke blz heeft een bepaalde letter Werken met touchscreen : Tux paint, Fundels, Prowise Werken met de Beebot : breng het bijtje van het dier naar zijn hok

Meer foto's

Contact

Mijn kind inschrijven

Mijn kind inschrijven
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x