Een nieuw logo voor De Kraal

                                                                                                                                                                                                                                                     (pagina bijgewerkt: juli 2018)

 

 

Sinds het schooljaar 2013-2014  heeft De Kraal een nieuw logo.  Dit logo wil alles symboliseren waar Kraal voor staat.  Het sluit dus perfect aan bij 'De kralen van De Kraal', onze missie en bij de 'Kraalvisie op goed onderwijs'.

Het logo is kleurrijk en dat is niet toevallig.  We willen een kleurrijke school zijn, met veel inzet en inspiratie.  Ook niet toevallig bestaat het logo uit cirkels.  We proberen een omsloten ruimte te zijn waar het goed vertoeven en leren is. Het zijn ook veel cirkels die erg verschillend zijn.  Dat symboliseert de verscheidenheid in De Kraal.  De cirkels vormen samen een nieuwe cirkel: samen staan we sterk en betekenen we meer dan elk apart.  Het maakt duidelijk dat de begrippen 'gemeenschap' en 'verbondenheid' erg belangrijk zijn in onze scholen.  En in het midden van die cikels komt een duidelijke k te voorschijn.  Niet alleen de k van Kraal maar ook de k van Kind.  Want bij ons staat in alles het kind centraal.  En natuurlijk staat de k ook voor kristelijk en katholiek want De Kraal is geïnspireerd in zijn onderwijs!

Is alles in De Kraal dan zo perfect als het logo laat uitschijnen?  Zeer zeker is er nog werk aan de winkel.  Samen met schoolbestuur, directie, leerkrachten, medewerkers, ouders en leerlingen zullen we de volgende jaren hard werken om de visie van  'De kralen van De Kraal' verder uitwerken en nog meer zichtbaar te maken!

 

 Vind hier de belangrijkste logo's: 

http://www.kraal.be/logo/Logo_Kraal_beeldmerk_RGB.png

http://www.kraal.be/logo/Logo_Kraal_horizontaal_RGB.png

http://www.kraal.be/logo/Logo_Kraal_verticaal_RGB.jpg