Doorlichtingsverslagen inspectie

 

                                                                                                                                                                                                                                           (pagina bijgewerkt: juli 2018)

Regelmatig worden scholen door de inspectie doorgelicht, zeg maar binnenste buiten gekeerd om na te gaan of de school kwaliteit brengt in het licht van de wettelijk bepaalde eindtermen en ontwikkelingsdoelen en de vooropgestelde veiligheids- ebewoonbaarheidseisen.

In september 2011 werden al onze scholen doorgelicht.  Ze ontvingen allen een zeer positief verslag.  Je kan ze hier nalezen:

Doorlichtingsverslag kleuterschool Van Bladelstraat 29 en Elststraat 95 (De Doren was toen nog een vestigingsplaats van Herent Centrum)

Doorlichtingsverslag lagere school Van Bladelstraat 28 en Elststraat 95  (De Doren was toen nog een vestigingsplaats van Herent Centrum)

Doorlichtingsverslag basisschool Schaffelkantstraat 47

Doorlichtingsverslag Termerestraat 23 (Winksele)

In het schooljaar 2014-2015 heeft De Kraal een aanvraag ingediend om van de vestigingsplaats 'Den Doren' een afzonderlijke administratieve volledige basisschool te maken.  In juni is daartoe een inspectiebezoek geweest om de erkenningsvoorwaarden te controleren.  Ook dit verslag zeer positief.  Den Doren werd dan ook in juli erkend als basisschool.

Meer informatie: http://www.ond.vlaanderen.be/doorlichtingsverslagen/