1L6 zeeklassen: maandag

Na een stevige knuffel, een korte zwaai vertrokken we deze morgen richting Nieuwpoort. Toen we rond 11.30uur toekwamen, werden we verwelkomd met prachtige warme zonnestralen.  We moesten eerst onze spierballen laten zien en hielpen de juffen en meesters met het uitladen van de bus. Hiervoor kregen we dan een beloning: een lekker warm middagmaal. Dit bestond uit lekkere tomatensoep, pittabroodjes en een fruitsalade als dessert. Aangezien de kamers nog niet klaar waren begaven we ons naar het strand. Door de stralende zon, en de warme temperaturen kregen we van de juffen de kans om met onze blote voeten op het strand te lopen.

We bouwden, immense putten, loopgraven, rolden van de berg, gingen op zoek naar krabben, schelpen, … gooiden met de frisbee, turnden er op los.

Maar toen was het  moment daar, dat we eindelijk naar onze kamers konden.  We maakten het ons gezellig en trokken daarna naar de refter. We smulden van de worst met patatjes en appelmoes.  Toen het donker begon te worden, dachten de juffen ons rustiger te krijgen met een wandeling naar het staketsel. Maar hierdoor kregen we meer energie… We speelden we een strandspel. We kregen de opdracht onze juffen te zoeken in de duinen, jammer dat die twee dames en twee het ons niet altijd even gemakkelijk maakten. Het ene verdiep ging al wat vlotter slapen dan het andere, maar uiteindelijk ging iedereen naar dromenland.