1L6 zeeklassen: maandag

Als extraatje kregen we  vandaag  een chocoladebroodje.Na een stevig ontbijt vertrokken met de kusttram richting de Panne. In de voormiddag werden we omgevormd tot heuse professors. We ontdekten allerlei weetjes over de zee en zijn bewoners. Wisten jullie trouwens dat de garnaal 4 antennes heeft?

Na een gezellige picknick bezochten we de nieuwe expo. We werden in groepen gedeeld en ging op zoek naar de antwoorden. Wisten jullie dat er 13 scheepswrakken op de bodem van de Noordzee liggen?

Vandaag waren juf Lynn en juf Elke op bezoek en we hielden een heuse piratenzoektocht wedstrijd, leerlingen tegen de directie. We gaven ons volledig, en zochten de code van de schatkist.

Eens terug in het hotel, zongen we uit volle borst met Meester Rudy, en kregen we bezoek van de juffen van het 5de leerjaar. We konden kiezen of we nog gingen buitenspelen of rustig binnenbleven.

Als avondmaal kregen we: wortelsoep- broccolipuree met fish sticks en een heerlijk yoghurtje als dessert.

We eindigden de dag met een heuse “ chaos-challenge” waar we beroep moesten doen op de talenten van alle kinderen van het zesde.