3L5+6 Zeeklassen dag 2

De eerste nacht zit erop. Na de vele activiteiten van gisteren konden we wel wat nachtrust gebruiken. Om half 9 kropen we in onze slaapzak en om half 8 werden we gewekt door luide muziek. Tijd om op te staan!
We trokken onze kleren aan en verzamelden in de gang. De sfeer zat er helemaal in. Er werd gedanst en gezongen. 
Om 8 uur werden we verwacht aan de ontbijttafel. We konden kiezen uit allerlei lekkere dingen: boterhammen, koffiekoek, chocomelk, water, thee, koffie, ... 
Eens we terugkwamen, kregen we een schrijfmomentje. We konden in ons dagboekje schrijven, kaartjes en brieven schrijven en daarna posten. 
 
Tijd om het domein te verkennen. Achter het bivakhuis bevinden zich prachtige duinen. Hier konden we ons even uitleven. Na het middageten trokken we samen met 2 bolderkarren vol schepjes, emmers en buitenspeelgoed naar het strand. 
Bij aankomst kregen we eerst een opdracht. We moesten een auto maken waarin de juffen of meester werkelijk konden zitten. De opdracht was geslaagd! 
Vervolgens kregen we een vrij momentje om met allerlei buitenspeelgoed en sportmateriaal aan de slag te gaan en om schelpen te zoeken en te determineren. Moe maar voldaan keerden we terug naar het bivakhuis, net op tijd voor de regen en het eten. Door de regen waren de duinen te nat voor het avondspel, dus zijn we nu gezellig film aan het kijken en gaan we morgen ons duinenspel doen.
 
Slaapwel en tot morgen!